Work Experience in Zuid-Afrika

Ben jij onlangs afgestudeerd en wil jij graag relevante werkervaring op doen maar tegelijkertijd de wereld ontdekken? Dan is ons Work Experience pakket waar jij naar op zoek bent! Kom naar Zuid-Afrika voor een periode van 3 maanden tot 3 jaar, doe relevante werkervaring op binnen jouw opleiding en ontdek in je vrije tijd al het moois wat Zuid-Afrika heeft te bieden. De bedrijven waar je kan werken zijn hetzelfde als onze stageplekken; je takenpakket is uiteraard anders als die van een stagiair en het doel is om jouw carrière van starter op de arbeidsmarkt een boost te geven! Veel bedrijven hebben hier een budget voor zodat je betaald werk kan verrichten.

  • Net als bij onze stagebemiddeling gaan we ook bij onze Work Experience in Zuid-Afrika uit van de persoonlijke wensen, kwaliteiten en individuele vaardigheden van elke kandidaat. Laat ons weten wat je zelf graag zou willen doen, en vooral: waar je kracht en talent ligt.
  • Vervolgens gaan wij kijken voor welke lokale organisatie jij als starter iets zou kunnen betekenen. Wil je graag ervaring op doen in finance, events of wil je juist jouw organisatie skills verder ontwikkelen?
  • Over het algemeen zijn de werkplekken die wij aanbieden het hele jaar door beschikbaar en voor langere periode. Wil jij bijvoorbeeld voor 1 jaar komen dan kan dit ook!
  • Je kunt er ook voor kiezen ervaring op te doen bij verschillende bedrijven als je van plan bent langer naar Zuid-Afrika te komen. Zo kun je bijvoorbeeld zes maanden bij een bedrijf werken en plaatsen we je vervolgens voor nog eens zes maanden bij een ander bedrijf.

Een greep uit ons aanbod van Work Experience vacatures in Kaapstad

Om de ervaring voor jou en het bedrijf waardevol te maken is er minimale periode van 3 maanden voor de vacatures die wij aanbieden. Hierin heb je genoeg tijd om daadwerkelijk relevante werkervaring op te kunnen doen. Het visum wat je hiervoor aanvraagt in Nederland wordt ook voor 3 maanden uitgegeven. Wil je langer dan 3 maanden blijven? Dan kan je het visum bij aankomst in Kaapstad verlengen tot de gewenste periode. Wij helpen je uiteraard met dit proces en ook bij het vinden van accommodatie.

Let op: onderstaande is slechts een kleine greep uit ons aanbod van projecten in Zuid-Afrika, lang niet alle mogelijke projecten staan hieronder vermeld. Staat jouw ideale project er niet tussen of wil je meer informatie over andere  vacatures, een project op maat of last-minute werkplekken in Kaapstad, stuur dan een mailtje naar info@4exchange.nl of vul het inschrijfformulier in.