Marketing en reis stage

Zou jij het liefst jouw marketing skills combineren met het deelnemen aan trips in Zuid-Afrika om content te creëren? Dan is dit de perfecte stage voor jou!


Wat wij bieden binnen deze marketing en reis stage:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Creatieve functie met veel mogelijkheid tot inbreng;
– Een kans om veel van Zuid-Afrika te zien en te ontdekken;
– Relevante werkervaring opdoen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam in de toeristische sector waarbij zij dag- en meerdaagse tours aanbieden in en rondom Kaapstad. Hun focus ligt op actief zijn en hun tours en activiteiten zijn daar ook op ingericht, denk hierbij aan hiken, fietsen en abseilen. Ze benaderen voornamelijk de toeristische sector maar ook lokale bedrijven voor bijvoorbeeld teambuilding evenementen.

Binnen deze marketing en reis stage ga jij je bezighouden met taken zoals marketing, social media en het onderhoud van de website. Hierbij zal je tijd achter de computer doorbrengen maar zal je ook veel op pad zijn. Zo ga je bijvoorbeeld mee op een dag en meerdaagse tours om foto’s, video’s en content te creëren voor posts en blogs. Daarnaast houd jij je bezig met actieve marketing waarbij je langs agenten gaat om hen te informeren over het aanbod van het bedrijf en om brochures af te geven. Het kan voorkomen dat je gevraagd wordt om te ondersteunen met uitvoerende taken tijdens een van de tours.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die reislustige marketing specialist waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!


Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing of toerisme;
– Actief en ondernemend ingesteld;
– In het bezit van een rijbewijs;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M29.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl