4EXCHANGE WEEKEND GETAWAYS IN ZUID-AFRIKA

Je verblijf in Zuid-Afrika is zonder meer een once in a lifetime experience. Logisch dat je als belangrijk deel van deze ervaring zoveel mogelijk van het prachtige land wil zien. Wij organiseren in samenwerking met Cape Town Rocks regelmatig betaalbare weekend getaways naar de mooiste plekken in Zuid-Afrika. Tijdens onze weekenden maak je niet alleen kennis met Zuid-Afrika maar ook met andere 4exchange studenten en vrijwilligers.

Hermanus weekend

Hermanus is de ideale plek voor het spotten van walvissen (in het seizoen), het duiken met haaien en een goed welkomstfeestje. Je leert je mede-studenten kennen en je ziet ook het prachtige achterland van Kaapstad. Tijdens dit weekend kun je kiezen uit een aantal bijzondere activiteiten, waaronder whale watching en shark cage diving, maar ook quad rijden en paardrijden staan op het programma. Klik hier voor meer info over dit weekend.

Gardenroute Weekend  

 We zullen een 4-daagse road trip maken om stranden, rivieren, uitkijkpunten en toffe activiteiten te ontdekken met als kers op de taart de bungee jump! Tijdens deze trip bezoeken we verschillende plekken langs de Gardenroute en zijn er activiteiten zoals kayakken en een boatcruise (inbegrepen) maar ook Monkeyland, Elephant Sanctuary en black water tuben! Klik hier voor meer info over dit weekend.

Survival Experience Weekend

Altijd al eens de outback willen ontdekken? Ga dan mee met ons op het Survival Experience weekend! Tijdens deze 3-daagse trip nemen we je mee naar Roam the Karoo waar je alles gaat leren over de outback. Denk aan een safari, man tracken en leren schieten! Gelegen op een prachtige locatie genieten we in de avond van een kampvuur onder duizenden sterren. Speciaal via 4Exchange en Cape Town Rocks voor een studentenprijs te boeken. Klik hier voor meer info over dit weekend.

Kruger Park Weekend

Denk je aan Zuid-Afrika, dan denk je aan safari en waar kan je dit beter doen als in het Kruger Park? Wij nemen je mee op een 4-daagse trip met safari’s onder begeleiding van ervaren game rangers die precies weten waar wij die big five mogelijk kunnen spotten! Ook hebben we de mogelijkheid zelf het park in te gaan en op ontdekking te gaan en kan je optioneel quad biken in het Kruger Park! Klik hier voor meer info over dit weekend.

Namibia Explorer

Is outdoor echt jouw ding? Dan is dit weekend jouw op het lijf geschreven. We maken een roadtrip naar de grens van Namibië waar we 3 dagen op de Orange River zullen verblijven. We maken een kano tocht onder leiding van een gekwalificeerde guide, onderweg zullen we tijd hebben om meer te leren over wildlife, rockformaties en cliff jumping! We slapen aan de rivier onder de prachtige sterrenhemel (enkel een slaapzak, geen tent! Klik hier voor meer info over dit weekend. 

Cederberg weekend

Dit avontuurlijke Cederberg weekend is ongetwijfeld een van de 4Exchange activiteiten die je niet wil missen. In deze 3-daagse trip ontdekken we de verschillende hikes van Cederberg maar is er ook ruimte voor ontspannning. Zo bieden we ook een bier/wine tasting aan en als je een hike wil overslaan kan je bij de backpackers genieten van het zwembad en de prachtige omgeving. Klik hier voor meer info over dit weekend.