Toerisme/hospitality stage

Studeer jij Toerisme of een hospitality gerelateerde studie en zou jij graag stage willen lopen in een van de hipste backpackers van Kaapstad? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze branding en design stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Ervaring opdoen bij een van de bekendste backpackers in Kaapstad;
– Veel mogelijkheden tot eigen inbreng;
– Samenwerken met een ervaren team.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is Once in Kaapstad. Once is een van de bekendste backpackers/ hostels in Kaapstad, ze hebben daarnaast ook een locatie in Johannesburg. De backpackers zit gevestigd in het populaire Kloof Street en is vooral erg populair onder studenten en reizende jong volwassenen. 

Binnen deze functie van toerisme en hospitality stage heb je een uitgebreid takenpakket. Zo leer je te werken met verschillende boekingssystemen zoals booking.com, expedia, hostelworld en meer. Aan de boekingen zitten targets waar jij ook verantwoordelijk voor bent, zo hanteren ze targets voor de boeking voor hun hostel bedden. Daarnaast plan je meerdaagse trips die aangeboden worden vanuit de backpackers inclusief accommodatie en activiteiten. Je leert werken met het accounting programma Xero en je onderhoudt contact met grote travel partners. Ook zit je dagelijks in management meetings en onderhoud je contact met het team via email en telefoon, kortom een stage waar veel te leren is!

Klinkt deze stage jou als muziek in de oren? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Tourism/ Hospitality/Event;
– Neemt initiatief;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature H6. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl