Logistiek en planning stage

Wil jij meer leren over natuurlijke en biologische producten en hierbij ook jouw  skills te ontwikkelen? Dan past deze logistiek en planning stage helemaal bij jou!

Wat wij bieden binnen deze logistiek en planning stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Zeer dynamisch bedrijf;
– Groeien erg snel, met veel internationale klanten;
– Mooie combinatie tussen Afrikaanse sfeer en Europese klanten.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een producent van een compleet assortiment gecertificeerde natuurlijke en biologische lichaams- en zon verzorgingsproducten. Deze zijn gemaakt van 100% natuurlijke en biologische, ruwe ingrediënten en daarbij is het lokaal geproduceerd. Hierin hebben zij ook een lijn speciaal voor baby’s.

Binnen deze logistiek en planning stages zal jij je voornamelijk gaan richten op het logistieke proces. Het succes van dit bedrijf werd al snel opgenomen bij Zuid Afrikaanse winkels en vandaar de drang naar internationalisering. Zo worden de producten ook in Nederland verkocht. Je komt nauw te werken met de factory manager. Samen gaan jullie aan de slag van de planning van de fabriek met het oog op productie en logistieke aspecten. Er is ook ruimte voor een onderzoek binnen je stage.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Twijfel dan niet en reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van logistiek;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
– Interesse in beauty en natuurlijke verzorgingsproducten;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature L2.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl