Digital marketing en toerisme stage

Zou jij het liefst jouw marketing skills willen ontwikkelen bij een bedrijf werkzaam in toerisme? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze digital marketing en toerisme stage:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Een stageplek binnen een groot bedrijf;
– Een kans om veel van Zuid-Afrika te leren;
– Relevante werkervaring opdoen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam in de toeristische sector waarbij zij tours en safari’s aanbieden door meerdere landen in Afrika. Ze hebben een breed aanbod waarbij verschillende activiteiten, landen en tijdsduur gecombineerd kan worden. Voor iedereen zit er dus een perfecte reis bij. Het bedrijf zit gevestigd buiten het centrum van Kaapstad en je zult met een huurauto ongeveer 30 minuten onderweg zijn. Er is een vergoeding van R6000,- per maand beschikbaar.

Binnen deze functie werk jij nauw samen met het SEO en content creation team. Zo zal jij je bezig houden met het creëren van geschreven en digitale content maar ook content voor media relaties. Je bent verantwoordelijk voor Social Media en SEO gerelateerde opdrachten. Daarnaast onderhoud je de website en wordt eigen input gewaardeerd! Het bedrijf heeft plek voor een Nederlandse, Duitse en Franse stagiair, je komt dus te werken in een zeer internationale werkomgeving. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die reislustige marketing specialist waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing of toerisme;
– Actief en ondernemend ingesteld;
– In het bezit van een rijbewijs;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacatureM37. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl