Marketing en sales stage 

Wil jij meer leren over natuurlijke beautyproducten en hierbij jouw marketing en sales ook ontwikkelen? Dan past deze stageplek helemaal bij jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing en sales stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Zeer dynamisch bedrijf;
– Groeien erg snel, met veel internationale klanten;
– Mooie combinatie tussen Afrikaanse sfeer en Europese klanten.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een producent van een compleet assortiment gecertificeerde natuurlijke en biologische lichaams- en zon verzorgingsproducten, gemaakt van 100% natuurlijke en biologische, ruwe ingrediënten, lokaal geproduceerd. Hierin hebben zij ook een lijn speciaal voor baby’s.

Binnen deze marketing en sales stage in Kaapstad zal jij je voornamelijk gaan richten op marketing en sales. Het succes van dit bedrijf werd al snel behandeld bij Zuid Afrikaanse winkels, vandaar de drang naar internationalisering. Zo worden de producten ook in Nederland verkocht. Het uitvoeren van marketing strategieën met name de Social Media zal bijvoorbeeld tot je dagelijkse takenpakket horen. Ook werk je mee op beurzen waar het bedrijf staat en zet je de daarvoor gebruikte marketing materialen in. Daarnaast beheer je de statistieken en kan je ook gevraagd worden voor ondersteuning bij ad-hoc marketing campagnes.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
Goed in Engels;
– Interesse in beauty en natuurlijke verzorgingsproducten;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M13.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl