Marketingstage in Kaapstad bij modelabel met lederen accessoires

Lijkt het je als marketing student wat om stage te lopen bij een lokaal modelabel in Kaapstad? Dit frisse, jonge bedrijf ontwerpt voornamelijk leren tassen en accessoires. Hun producten worden bij meer dan 70 winkels in Zuid-Afrika en Namibie verkocht.

Locatie van deze marketing stage bij een mode label: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
Vanaf 4 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden bij deze marketing stage bij dit mode label:
Het bedrijf is op zoek naar een marketing student die helpt bij alle marketing rondom de producten/het merk. Jij houdt je bezig met de website, helpt bij schrijven van nieuwsbrieven, houdt de social media pagina’s up to date en denkt natuurlijk mee bij het opzetten van nieuwe marketing strategieën.

Functie eisen
Het bedrijf is op zoek naar een creatieve student met gevoel voor mode en styling. Iemand die oog heeft voor detail en goed kan werken met photoshop. Iemand die vertrouwd is met online magazines, nieuwsbrieven en webshops. Belangrijke eisen: je Engels is goed (zowe schriftelijk als mondeling), ervaring met photoshop (of een soortgelijk programma). Daarnaast ben je onafhankelijk, creatief, stressbestendig, ambitieus, voel je je verantwoordelijk en ben je gepassioneerd.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl