International Business stage bij een consultancybureau

Wil jij aan de slag bij een internationale organisatie met kantoren over de hele wereld? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze international business stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Nieuw kantoor, centraal gelegen met mooie voorzieningen;
– Loop afstand van goede studentenaccommodatie;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een consultancybureau en adviseert grote internationale bedrijven op het gebied van gastvrijheid in de breedste zin van het wordt. Zo helpen ze bij de inrichting en organisatie van grote projecten als 5 sterren hotels en resorts. Ze adviseren op het gebied van architectuur en design. Ze hebben kantoren in verschillende delen van de wereld, Europa, Midden Oosten en Afrika. Er werken in totaal 18 mensen bij deze organisatie en er hangt een zeer internationale werksfeer. Je zult tijdens je stage begeleidt worden door de manager die al vele jaren ervaring heeft op het gebied van marketing en branding management.

Tijdens je international business stage ga jij je bezig houden met de planning van logistieke vraagstukken voor verschillende lopende projecten. Je komt te werken met inkoopsystemen en verschillende software systemen. Je bent verantwoordelijke voor het proces en business optimalisatie en je bewaakt de begrotingen en administratie van jouw projecten.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Doelgericht en precies kunnen werken;
– Minimaal beschikbaar voor vier maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M6.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl