Marketing en Communicatie stage

Heb jij een passie voor reizen? Lijkt het je te gek om de marketing en communicatie te doen voor een uniek concept in de toeristenbranche? Dan is deze stage bij echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing communicatie stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Werk nauw met een ervaren marketing manager;
– Een dynamische functie met veel afwisseling;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende organisatie.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam in de toeristische sector en heeft een glamping concept ontwikkeld op verschillende locaties door Zuid-Afrika. Ze groeien hard en blijven zich daardoor elk jaar uitbreiden met meer locaties. De opdrachtgever zit gevestigd buiten de stad. Mocht je in de stad verblijven zul je gebruik moeten maken van een huurauto waarbij je in circa 25 minuten naar je stage rijdt.

Binnen deze marketing communicatie stage bij ga jij je bezighouden met onder andere de Social Media, het updaten van de website en het bijhouden van de boekingen voor de betreffende locaties. Daarnaast schrijf je de nieuwsbrief, artikelen voor de blog en ondersteun je met mogelijke evenementen. Ook verricht je onderzoek met de focus op zowel het aanboren van nieuwe markten/doelgroepen als het analyseren en monitoren van de reviews van gasten.  Er kan je ook gevraagd worden te ondersteunen met administratieve werkzaamheden.
Tijdens je stage werk je nauw samen met de marketing manager welke meer dan vijftien jaar ervaring heeft in (digitale) marketing. Dit is dus een uitstekende mogelijkheid om ervaring op te doen!  

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing/ communicatie/ events;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Microsoft Word en Excel;
– Een echte aanpakker.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M3.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl