Aanbiedingen voor 4exchange studenten

Leuke activiteiten in en rondom Kaapstad en in Zuidelijk Afrika

Buiten je stage of vrijwilligerswerk wil je natuurlijk zoveel mogelijk ontdekken in Kaapstad en Zuid-Afrika. Je kan er voor kiezen om weekenden weg te gaan en verre trips te maken, maar dichtbij de stad is ook heel veel te doen. Wij hebben een aantal partners waar je 10% korting krijgt als je via ons je activiteiten boekt.

Nomad Tours Africa Adventure biedt verschillende tours in het zuiden en oosten van Afrika aan. Nomad is een avontuurlijke reisorganisatie voor mensen die graag veel plekken in Afrika willen zien. Je kan kiezen uit tours van 5 tot 55 dagen. Voor de student die wat meer van het Afrikaanse continent wil zien zeker een aanrader. Klik hier voor meer informatie over hun tours en activiteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een tour te boeken.

Bij Zuid-Afrika denk je natuurlijk ook aan een safari. Niet veel tijd, of vind je het Krugerpark net iets te ver? Dan heeft Cape to Addo een aantal leuke trips. Zo is er onder andere een ‘Weekend Wildlife Safari’, een 4-daagse ‘Garden Route Adventure & Adrenaline Tour’ en een 6 daagse ‘Cape to Addo Garden Route Safari’. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een tour te boeken.


Kaapstad en omstreken ontdekken? Kiff Kombi is een start-up welke in 2018 al was genomineerd voor best sustainable tour operator. Zij focussen zich op studenten en bieden dag en meerdaagse tours aan naar onder andere de Street art en Townships of de Craft beer Safari. Een leuke en creatieve manier om Kaapstad te ontdekken!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een tour te boeken.

De prachtige wijnvelden rondom Kaapstad wil je zeker gezien hebben. Wine Flies neemt je mee naar enkele ‘hidden gems’ in de wijnlanden, maar ook grote wijnboerderijen worden bezocht. Je proeft gedurende de dag een flink aantal verschillende wijnen, daarnaast is er een kaasproeverij en een chocolade-pairing. De lunch: een echte boeren-braai. Er zijn verschillende tours, maar vast staat dat je een erg leuke dag in de wijnlanden zult hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een tour te boeken.
Zowel voor de beginner als de gevorderde surfer zijn de golven rondom Kaapstad heel geschikt. Heb je nog nooit op een surfplank gestaan? Neem dan eens een surfles bij Stoked Surf School in Kaapstad. Je kan kiezen voor alleen een surfles maar er zijn ook surf-pakketten met meerdere lessen. Ook worden er regelmatig surfweekenden georganiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een surfles te boeken.
In voor iets meer actie? Cape Xtreme biedt fun filled dagactiviteiten aan. Denk hierbij aan: rivier rafting, shark cage diving, skydiving of abseilen van de Tafelberg. Een heleboel activiteiten waarbij de adrenaline door je lijf zal razen! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een activiteit te boeken.