HR stage

Studeer jij HR en zou jij graag stage willen lopen in een zorg gerelateerde omgeving? Dan is deze stage echt iets voor jou!


Wat wij bieden binnen deze hr stage stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Ervaring opdoen bij een van de grootste ziekenhuizen van Kaapstad;
– Veel mogelijkheden tot eigen inbreng;
– Samenwerken met een ervaren HR manager.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een ziekenhuis in Kaapstad. Dit ziekenhuis valt onder de gemeente van Kaapstad en wordt daarom in Zuid-Afrika een public hospital genoemd. Er werken ongeveer 3000 mensen in het ziekenhuis inclusief alle afdelingen waaronder de HR afdeling. Deze zit gevestigd in een van ‘bijgebouwen’ die aan het ziekenhuis vast zitten. 

Binnen deze functie van HR stagiaire ga jij je inzetten op projecten die op dat moment spelen of van belang zijn. Zo is een groot aspect de concurrentie die zij ervaren met bijvoorbeeld privé ziekenhuizen die meer geld kunnen bieden voor dezelfde functies. Ook vertrekken veel hooggeschoolde Zuid-Afrikanen naar het buitenland die in de zorgsector werken. Het ziekenhuis moet nog veel doen op het gebied van digitalisering om bij te blijven met privé ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Andere aspecten waar de HR afdeling zich mee bezighoudt is planning/recruitment voor verschillende afdelingen, strategieën rondom absentie of bijvoorbeeld het stimuleren en trainen van leiderschap skills onder de managers. Kortom, genoeg te doen! 

Klinkt deze stage jou als muziek in de oren? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van HRM;
– Neemt initiatief;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature H1 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl