Digital Marketing stage bij DQ&A

Wil jij je kwaliteiten rondom advertising technology verder ontwikkelen en ben jij goed met systemen? Dan past deze stageplek helemaal bij jou!

Wat wij bieden binnen deze digital marketing stage bij DQ&A:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Werkplek in één van de hoogste gebouwen van Kaapstad;
– Mogelijke stagevergoeding;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam binnen de digitale marketing en het bedrijf komt oorspronkelijk uit Nederland. Inmiddels zijn ze wereldwijd uitgegroeid en hebben zij klanten van verschillende markten. Met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van advertising is dit een zeer uitdagende stage.

Binnen deze digital marketing stage bij DQ&A houd jij je onder andere bezig met het integreren en analyseren van data en trend, hierbij maak je gebruik van analytics-audits. Je maakt voorstellen voor nieuwe en potentiële klanten. Ook voer je kwaliteitscontrole en testen uit en rapporteert eventuele verbeterpunten. Daarnaast houd je bezig met de analytische processen voor verschillende projecten. Overige taken kunnen bestaan uit  dagelijkse controle van campagnes voordat deze live gaan en de dagelijkse controle van email communicatie om zeker te zijn dat de klanten de juiste oplossingen geboden krijgen. Ook ondersteun je het operationele team met bijvoorbeeld het bijhouden van informatie in de Fact Sheets en het bijhouden van de agenda met betrekking tot meetings.

Buiten deze werkzaamheden kan je mogelijk ook onderzoek gaan doen naar nieuwe trends om vervolgens deze kennis te delen met het team en te brainstormen over eventuele nieuwe mogelijkheden. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Interesse in digitale marketing;
– Sterke computer- en analytische vaardigheden;
– Kwaliteits- en servicebewust.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M8.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl
Website opdrachtgever: https://dqna.com