IT en back-end development stage

Volg jij een studie richting IT en wil je graag jouw skills verder ontwikkelen bij een van de hardst groeiende bedrijven in Zuid-Afrika? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze IT back end development stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een snelgroeiend dynamisch bedrijf;
– Een stageplek in het hippe Woodstock;
– Leuke activiteiten met je team.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een innovatieve start-up in de logistieke sector. Zij bieden een parcel pakketservice aan met meer dan 1300 punten door heel Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlanders en ze zijn in de afgelopen vijf jaar ontzettend gegroeid met kantoren door het hele land, daarnaast breiden ze nu ook uit naar andere landen in Afrika.

Binnen deze IT back end development stage ga jij nauw samenwerken met het IT-team. Je gaat je voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van hun back end systeem. Denk hierbij aan het optimaliseren van de huidige processen en het onderhouden van de database. Je hebt de mogelijkheid om het gehele proces mee te maken, van het eerste idee, het ontwikkelen en uiteindelijk testen en het lanceren. Daarnaast kan je ook gevraagd worden om medewerkers met technische problemen te ondersteunen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf stage lopen bij deze innovatieve start-up? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van IT of web development;
Nauwkeurig ingesteld;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature I2.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl