Marketing en Communicatie stage bij Cape Town Magazine

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van content creatie, event activatie en projectmanagement? Dan is deze stageplek bij Cape Town Magazine echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze stage bij Cape Town Magazine:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Kantoor hartje centrum van Kaapstad;
– Werkplek bij een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever Cape Town Magazine is een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika. Het kantoor zit midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 12 overwegend jonge mensen met veel passie werken. Zij doen verslag van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt. 

Binnen deze stage bij Cape Town Magazine ben jij onder andere verantwoordelijk voor het verkrijgen van aandacht van Kaapstad magazine in de Nederlandse pers en potentiële websites in Nederland. Daarnaast werk je mee aan bijvoorbeeld het creëren van content en marketing/communicatie projecten voor het platform. Verder ondersteun je bij het schrijven van redactionele content. Ook assisteer je bij de communicatie en activatie van events zowel in Kaapstad als Nederland, denk bijvoorbeeld aan het optreden van Goldfish in het Amsterdamse Bos.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/WO studie in de richting van marketing en communicatie;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
– Interesse in de wereld om je heen en een passie voor Kaapstad;
– Uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl