Onze bemiddelingskosten

Inschrijven voor het vinden van een stage in Kaapstad via 4exchange is kosteloos. Pas wanneer je akkoord gaat met een stageplaats of studentenkamer brengen wij onze bemiddelingskosten in rekening. Zie onze prijzen hieronder.

Stagebemiddeling en kamerhuur in Kaapstad

Onze prijzen en pakketten

Bij ons kies je uit een stagebemiddelingspakket of een accommodatie pakket. Ongeacht de lengte van je verblijf bieden wij je support op locatie aan. Let er wel op dat onze prijzen exclusief kamerhuur en andere persoonsgebonden maandelijkse kosten zijn.

ONZE PAKKETTEN

Wij bieden twee service pakketten aan. Een vol stage bemiddelings pakket en een accommodation only pakket. Zie de prijslijst hieronder voor de specificaties van de bemiddelingskosten.

NO CURE NO PAY

Aanmelden bij 4exchange is gratis. Pas als er een geschikte stage voor je gevonden is – waar zowel jij als het stagebedrijf enthousiast over zijn – brengen we de onderstaande bemiddelingskosten in rekening.

DUIDELIJK PRIJSBELEID

Bij ons betaal je een eenmalige service fee voor je gehele verblijf in Zuid-Afrika. Dit ongeacht het aantal maanden dat je verblijft en zonder verborgen maandelijkse kosten voor onze service.