Social Work stage

Studeer jij Social Work en wil je tijdens je stage in aanraking komen met verschillende doelgroepen? Lees dan gauw verder over deze stage!


Wat wij bieden binnen deze Social work stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4 tot 10 maanden;
– Nauw samenwerken met een gespecialiseerde Social Worker;
– Ervaring opdoen bij een grote organisatie;
– Keuze uit verschillende doelgroepen om mee te werken.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een instelling in de gehandicaptenzorg welke ondersteuning biedt op het gebied van educatie, training en therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Alle doelgroepen hebben te maken met psychische, mentale, intellectuele of neurologische beperkingen. Onze opdrachtgever zit gevestigd buiten de stad op zo’n circa 45 minuten rijden, het is daarom belangrijk dat je beschikt over een huurauto of een accommodatie huurt in een van suburbs van Kaapstad.

Binnen de functie van Social Worker kan je op verschillende doelgroepen ingezet worden, dit wordt in overleg met jouw voorkeur bepaald. Zo is er een children’s day care centre waar ze 30 kinderen opvangen verdeeld over 3 groepen. De kinderen ontvangen educatieve en fysieke stimulans, daarnaast hebben ze ook toegang tot fysio- en spraaktherapie.

Hun work centre is sociale werkplaats welke de mogelijkheid geeft aan 150 gehandicapten (jong) volwassenen om toch deel te nemen aan de werkende wereld. Hier worden simpele maar voor hen uitdagende taken uitgevoerd waar ze ook een (kleine) vergoeding voor krijgen. Er is een adult day care centre waar volwassenen worden verzorgt die niet kunnen deelnemen aan hun sociale werkplaats. Tenslotte is er nog de residential care, dit zijn zes huizen met in totaal plek voor 60 bewoners, welke overdag aanwezig zijn in de day care centre of de sociale werkplaats.

Als Social Work stagiaire begeleidt en stimuleer je de doelgroep waar jij op staat. Je denkt activiteiten uit en ondersteunt bij de uitvoering hiervan, ook begeleidt je patiënten tijdens (therapeutische) sessies. 

Sluit deze vacature aan bij wat jij zoekt in een stage? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:

– HBO/ WO studie in de richting van Social Work of minor Verpleegkunde;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Ervaring met soortgelijke doelgroepen is een pré;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature S1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl