Digital Marketing stage bij ontwerpstudio

Wil jij verder ontwikkelen op het gebied van digitale marketing en heb je een interesse in mode en/of stoffen en materialen? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze digital marketing stage bij ontwerpstudio stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Betrokken worden bij het volledige productieproces;
– Een dynamische werkomgeving;
– Een stageplek met veel onderzoeksmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een ontwerpstudio welke ook kleurstoffen maken om kleding en stoffen te verven. Zij richten zich op wol en mohair, daarnaast ontwikkelen ze eigen producten zoals sjaals, sokken en vesten. Het gehele proces van ontwerpt tot productie en verkoop vindt plaats in hun studio in Kaapstad. De studio zit gevestigd op zo’n 15 minuten rijden vanaf het centrum van Kaapstad. 

Binnen de functie van digital marketing stagiaire ga jij je bezighouden met het analyseren van de statistieken van verschillende verkoopkanalen. Op basis hiervan worden er nieuwe strategieën bepaalde onder andere voor Social Media. Je gaat actief aan de slag met Instagram en Facebook en kijkt naar de mogelijkheden om kanalen zoals Youtube en Pinterest in te zetten. Je creëert content voor Social Media en voor de website en je ondersteunt bij mogelijke events.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Interesse in content creatie en Social Media;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M36. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl