Verpleegkunde stage

Studeer jij verpleegkunde en wil jij je daar verder ontwikkelen in Kaapstad? Dan is dit dé vacature voor jouw verpleegkunde stage in Kaapstad!


Wat wij bieden binnen deze verpleegkunde stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4 tot 10 maanden;
– Veel verantwoordelijke werkzaamheden;
– Een mogelijkheid om relevante ervaring binnen jouw werkgebied op te doen;
– Dagelijks werken/ zorgen voor kinderen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een ziekenhuis gespecialiseerd in de pediatrie voor kinderen met levensbedreigende en chronische ziekten. Kinderen van wie de zorgverleners niet in staat zijn om de ziekte van hun kind te behandelen of die in armoede leven, worden doorverwezen naar het zorgcentrum voor genezing en rehabilitatie. De instelling biedt 24-uur verpleging en toegang tot medische behandelingen. Daarnaast werken er specialisten zoals fysiotherapeuten en logopedisten en regelen zij ook praktische zaken zoals vervoer naar ziekenhuizen en het terugplaatsen van kinderen bij gezinnen.  

Binnen deze verpleegkunde stage in Kaapstad ga jij je vooral bezighouden met de voorbereiding van medicatie. Je verricht verpleegkundige procedures zoals het aanbrengen van katheters en sondes voor voeding. Ook observeer je tijdens procedures en begeleid je patiënten naar klinieken. Mocht een situatie zich voordoen dan mag je mee op huisbezoeken. Bovendien deel je mee aan casus besprekingen van patiënten. Overige werkzaamheden zijn tenslotte toezicht houden op kinderen, baden en verschonen van luiers maar ook administratieve taken.

Sluit deze vacature goed aan bij wat jij zoekt in je perfecte stage? Reageer dan vandaag nog!

 Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Verpleegkunde;;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Ervaring met soortgelijke werkzaamheden is een pré;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature S7.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl