Marketing stage

Wil jij graag je marketing kennis verbreden bij een bedrijf dat internationaal werkt als wijnexporteur? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 5 tot 12 maanden;
– Een stageplek gelegen in één van de bekendste wijngebieden Stellenbosch;
– Veel verschillende taken;
– Een internationale werkomgeving.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een wijnexporteur en zij leveren wijn aan landen over de hele wereld. Hiernaast hebben zij ook hun eigen wijnmerk en bieden zij services aan zoals wijn analyses en het ontwerpen van labels voor wijnflessen. Daarnaast specialiseren zij zich in het blenden van wijnen. Met kantoren in meerdere landen is het een hard groeiend bedrijf.

Binnen deze marketing stage in Kaapstad ga jij je onder andere bezighouden met SEO strategieën, vertalingen en het implementeren van marketing campagnes. Daarnaast verricht je onderzoek naar bijvoorbeeld de mogelijkheden om uit te reiken naar nieuwe landen waar zij op dit moment nog geen wijn aan leveren. Je ondersteunt bij alle overige taken rondom de marketing zoals content creëren of teksten schrijven.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die marketeer die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
– Digitale marketing en SEO-ervaring is een pré;
– Een passie voor de wijnindustrie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M15.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl