Business Innovation en marketing stage

Volg jij een studierichting business innovation of marketing? Wil je graag meer ervaring opdoen door samen te werken met internationale start-ups maar ook entrepreneurs? Dan is deze business innovation en marketing stage in Kaapstad perfect voor jou!

Wat wij bieden voor deze business innovation en marketing stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Nauw samenwerken met internationale start-ups;
– Een werkplek in een nieuw en hip pand gericht op jonge ondernemers;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende organisatie.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever supports start-ups van over de hele wereld om hen snel te laten groeien. Dit doen ze door hen te begeleiden en in contact te brengen met een groot internationaal netwerk van bijvoorbeeld mentors, partners maar ook investeerders in hun industrie.De locatie in Kaapstad recruit elk jaar meerdere bedrijven. Uiteindelijk worden er elke cycle tien bedrijven uitgekozen die tenslotte een traject van drie maanden ingaan. Het kantoor in Kaapstad is in 2017 geopend. Ze zitten gevestigd op een centrale locatie voorzien van bovendien een koffiebar, restaurant, gym en rooftop!

Binnen deze business innovation en marketing stage in Kaapstad ga jij je vooral bezig houden met het scouten van nieuwe start-ups. Afhankelijk van jouw stageperiode begeleid je hen bovendien ook in hun traject van drie maanden inhouse. Je werkt nauw samen met het team en je onderhoudt de start-up database.
Daarnaast ondersteun je bij het optimaliseren van het uitreiken naar nieuwe start-ups. Je verwerkt deze gegevens en zet deze om naar mogelijke strategieën. Ook sta je in contact met de start-ups en hun mogelijke partners over bedrijfsstrategieën. Je komt te werken met een CRM systeem en tenslotte houd jij je dagelijks bezig met onderzoek, digital marketing en projectmanagement. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van business innovation of marketing;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met CRM systeem is een pré;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M35.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl