Wij zijn 4exchange Internships

Stagebemiddelaar in Kaapstad

 

Gedreven, dynamisch, servicegericht en net zo flexibel als onze doelgroep. Al sinds 2006 specialist op het gebied van stage en vrijwilligerswerk in Kaapstad. Vanuit 4exchange bieden wij hoog kwalitatieve stages aan voor internationale studenten. Ons team is vanaf het eerste contactmoment nauw betrokken bij jouw stageproces; van het vinden van de perfecte stage tot de pick-up van het vliegveld en het wegwijs maken in het prachtige Kaapstad. Wij bieden studenten de volledige ervaring, naast je stage ondersteunen wij bij het regelen van je accommodatie, huurauto,activiteiten en reizen. Al honderden studenten hebben wij de afgelopen jaren met veel enthousiasme geholpen.

 

Stage lopen via 4exchange in Kaapstad is een onvergetelijke ervaring!

Gegarandeerde screening

Door elk stagebedrijf persoonlijk te bezoeken dragen we er zorg voor dat zowel de stagiaire als het stagebedrijf goed geïnformeerd een overeenkomst met elkaar aangaan.

Even binnenlopen

Ben je op zoek naar reistips, een huurauto of heb je hulp nodig. Bij 4exchange loop je gewoon even binnen in ons centraal gelegen, Nederlands sprekende, kantoor in Kaapstad.

Sterk lokaal netwerk

4exchange bemiddelt al sinds 2006 in stages en vrijwilligerwerk in Kaapstad, Zuid-Afrika. Hierdoor hebben we een groot netwerk aan lokale stagebedrijven voor jou beschikbaar.

Support op locatie

4exchange is als enig Nederlands stagebureau in Kaapstad gevestigd. Hierdoor bieden wij support op locatie aan voor zowel praktische zaken als persoonlijke gebeurtenissen.

Meet our team