Graphic design stage

Heb jij een passie voor graphic design en wil je graag stage lopen bij een bedrijf met projecten over de hele wereld? Dan is dit jouw kans!

Wat wij bieden binnen deze graphic design stage:
– Een stageperiode van 5 tot 12 maanden;
– Samenwerken met ervaren ontwerpers;
– Een kantoor in het centrum van Kaapstad;
– Uiteenlopende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een interactief ontwerpbureau waarbij ontwerpen, leren en een beleving centraal staat in al hun projecten. Zij ontwerpen interactieve exposities en hebben samen gewerkt met instanties zoals musea en aquariums over de hele wereld. Daarnaast ontwerpen zij digitale spellen met het oog op educatie, gezondheid en werkloosheid. Ook houdt de opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen van apps, oftewel een veelzijdig bedrijf. 

Binnen deze graphic design stage kom je samen te werken met een team van interactieve ontwerpers en programmeurs. Je ondersteunt bij werkzaamheden zoals het (grafisch) ontwerpen van mobiele apps en interactieve prototypes. Ook houd jij je bezig met het ontwerpen van gedrukte media voor verschillende projecten. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en een creatieve inbreng hebt! Daarnaast moet je enige ervaring hebben met programma’s zoals Photoshop en/of Illustrator.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die graphic designer waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Graphic Design;
– Ervaring met benodigde programma’s zoals Photoshop, Illustrator etc;
– Motiverende en creatieve instelling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature C6. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl