Marketing en travel stage

Heb jij een passie voor travel?  Lijkt het je te gek om onderdeel te worden van een snel groeiende start-up? Dan is deze stage echt iets voor jou!


Wat wij bieden voor deze marketing en travel stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Werk nauw samen met de content manager;
– Een mogelijkheid om veel te leren over wat Afrika te bieden heeft;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende start-up.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een reisorganisatie. Zij hebben een innovatief concept waarbij reizigers de mogelijkheid om zelf hun eigen droom safari samen te stellen. Het is een unieke, leuke en innovatieve manier van reizen en het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid! Hun team heeft veel ervaring met reizen, safari’s en uiteraard Afrika. Hun kantoor zit bovendien gevestigd in hartje centrum van Kaapstad!

Binnen deze marketing en travel stage in Kaapstad ga jij je vooral bezig houden met het ondersteunen van de content manager. Hierbij zal je onderzoek gaan doen naar nieuwe accommodaties (lodges) en experiences in Afrika. Deze voeg je vervolgens toe aan de website. Je controleert of alle informatie nog up to date is, inclusief al het beeldmateriaal wat gebruikt wordt op de website. Bovendien verwerk je nieuwe data met betrekking tot informatie en tarieven van de accommodaties. Je controleert tenslotte of deze samen met de aangeboden trips en experiences nog van hoge standaard zijn.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een avontuurlijke kandidaat met een passie voor reizen en Afrika! Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!


Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van (digital) marketing/communicatie/ travel;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Oog voor detail en organisatorisch sterk;
– Interesse en passie voor reizen en Afrika.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M32.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl