Marketing stage bij talen school

Wil jij een een organisatie verder helpen, en ga je graag projectmatig te werk. Dan past deze stageplek helemaal bij jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing stage bij een talen school:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een werkplek in een internationale omgeving;
– Een functie met veel verantwoordelijkheden en verschillende werkzaamheden;
– Nauw contact met directe collega’s en studenten.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een talenschool met vestigingen over de hele wereld. Talenscholen spelen een belangrijke rol in Kaapstad, ze trekken veel toeristen aan die voor een periode van 6 weken willen werken aan hun Engels. Ook richt deze talenschool zich specifiek op enkele onderdelen van de Engelse taal, zoals een bepaald jargon dat je nodig hebt voor beroepen in bijvoorbeeld de engineering, gezondheidszorg of financiële sector.

Binnen deze marketing stage bij een talen school van marketing stagiaire ga jij je bezighouden met het opbouwen en onderhouden van relaties. Ook ontwikkel jij marketingplannen en heb je contact met geïnteresseerde agenten. Je onderhoudt brochures, stelt promotiepakketten samen en je maakt presentaties. Je beheert de Sociale Media kanalen, de website en je verzamelt content voor promotiemateriaal zoals foto’s, video’s en getuigenissen van studenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact met de studenten van het moment van aankomst tot vertrek. Met hen communiceer je over collegegeld, accommodatie en andere algemene vragen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij ervaring opdoen bij een internationale talenschool? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Een passie voor taal en mensen;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M11.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl