Branding & Advertising stage

Wil jij aan de slag bij een internationale organisatie met kantoren over de hele wereld? Dan is dit de perfecte stage voor jou!


Wat wij bieden binnen deze branding en advertising stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Nieuw kantoor, centraal gelegen met goede voorzieningen;
– Loop afstand van goede studentenaccommodatie;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een consultancybureau en adviseert grote internationale bedrijven op het gebied van gastvrijheid in de breedste zin van het wordt. Zo helpen ze onder andere bij de inrichting en organisatie van grote projecten als 5 sterren hotels en resorts. Ze adviseren op het gebied van architectuur en design. Ze hebben kantoren in verschillende delen van de wereld, Europa, Midden Oosten en Afrika. Er werken in totaal 18 mensen bij deze organisatie en er hangt een zeer internationale werksfeer. Je zult tijdens je stage begeleidt worden door de manager die al vele jaren ervaring heeft op het gebied van marketing en branding management.

Binnen deze branding en advertising stage ga jij de manager ondersteunen op het gebied van marketing, onderzoek, design, communicatie en business management. De opdrachtgever werkt veel digitaal in het creëren en uitwerken van bijvoorbeeld brochures voor hun klanten maar ook fysiek bieden zij werkzaamheden aan op het gebied van styling.  Denk hierbij aan het creëren van moodboards om op deze manier verschillende mogelijkheden te kunnen voorleggen aan de klant.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die creatieveling waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, branding, advertising en/of styling;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Creatieve instelling;
– Minimaal beschikbaar voor vier maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature B2.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl