Hospitality stage

Ben jij geïnteresseerd in hospitality en reizen? Is gastvrijheid echt jouw ding en wil jij je graag verder ontwikkelen in het mooie Kaapstad? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze hospitality en travel stage:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Een werkplek in de gezellige wijk Gardens;
– Ervaring opdoen bij een reisorganisatie;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een reisorganisatie met twee eigen accommodaties in Kaapstad. Naast het verhuren van accommodatie bieden zij verschillende reizen aan in Kaapstad, Zuid-Afrika en andere landen in Afrika. Daarnaast kunnen zij ook ondersteunen bij het huren van een auto of het boeken van vliegtickets. Klanten kunnen dus hun volledige (vervolg) reis via hen regelen en boeken.

Binnen deze hospitality en travel stage ga jij je onder andere bezig houden met het klantcontact. Denk hierbij aan het eerste aanspreekpunt als klanten vragen hebben maar ook het verwerken van boekingen in het systeem. Daarnaast ondersteun je bij administratieve werkzaamheden zoals het controleren van credit card reports van de werknemers en het verwerken van deze data in Excel bestanden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die gastvrije aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/WO studie in de richting van Hospitality, Travel of Management;
– Beschikbaar voor minimaal 3 tot 6 maanden;
– Ervaring met Word en Excel;
– Uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature H3. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl