Graphic Design stage

Studeer jij grafische vormgeving en wil jij jouw skills verder ontwikkelen in het prachtige Kaapstad? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze graphic design stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Kantoor hartje centrum van Kaapstad;
– Werkplek bij een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika;
– Internationale werksfeer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever Cape Town Magazine is een van de bekendste (online) magazines van Zuid-Afrika. Het kantoor zit midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 12 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt. Denk hierbij aan events, uitgaan, trends, sport, sociaal nieuws en toerisme in de stad.

Binnen deze graphic design stage Kaapstad ga je helpen met het creëren van uitingen voor on- en offline media. Dat doe je aan de hand van briefings die je krijgt van het marketing team. Jij bent degene die de ideeën kan omzetten naar concrete designs. Je ontwerpt on- en offline communicatie-uitingen bijvoorbeeld banners, flyers, advertenties en brochures. Je denkt mee over, en werkt mee aan concepten en vormgeving rondom de evenementen en websites.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die grafisch ontwerper waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

 
Wat wij zoeken:
– HBO/WO studie in de richting van Grafisch Design;
– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
– Ervaring met Illustrator, Indesign en Photoshop;
– Uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature C1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl