Digital Marketing stage

Heb jij een passie voor digital marketing? Lijkt het je te gek om stage te lopen bij een groot bedrijf met veel medewerkers? Dan is deze digital marketing stage in Kaapstad echt iets voor jou!


Wat wij bieden binnen deze digital marketing stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Divers takenpakket;
– Een mogelijkheid om te werken voor verschillende projecten/klanten;
– Ervaring opdoen bij een grote organisatie.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een investeringsbedrijf met verschillende bedrijven en ketens in Zuid-Afrika. Denk hierbij aan een beautysalon, hotel maar ook een nachtclub. Binnen jouw stage zal jij voor een of meerdere bedrijven komen te werken. Het kantoor zit gevestigd in de populaire wijk Sea Point en ze werken bovendien met zo’n circa 30 collega’s op het hoofdkantoor.

Binnen deze digital marketing stage in Kaapstad ga jij je vooral bezighouden met de ontwikkeling en uitvoering van media campagnes. Dit doe je voor verschillende evenementen en Social Media accounts. Denk hierbij aan brainstormen, het onderhouden van Social Media platforms en tenslotte het uitvoeren van strategieën. Bovendien doe je onderzoek naar concurrentie en de laatste trends en creëer je content, oftewel een veelzijdig takenpakket!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een creatieve kandidaat die leergierig is ingesteld. Bij voorkeur heb je ervaring met Photoshop/Illustrator en/of InDesign en heb je interesse in fotografie! 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van (digital) marketing/communicatie/ events;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Photoshop, Illustrator en/of InDesign is een pré;
– Creatief ingesteld.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M31.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl