Software development stage

Volg jij een opleiding richting software development en zou je graag meer ervaring op willen doen terwijl je in Kaapstad bent? Dan is dit een vacature voor jou!

Wat wij bieden binnen deze software development stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4-6 maanden;
– Samenwerken met ervaren ontwerpers;
– Een kantoor in het centrum van Kaapstad;
– Uiteenlopende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een interactief ontwerpbureau waarbij ontwerpen, leren en een beleving centraal staat in al hun projecten. Zij ontwerpen interactieve exposities en hebben samen gewerkt met musea en aquariums over de hele wereld. Daarnaast ontwerpen zij digitale spellen met het oog op educatie, gezondheid en werkloosheid. Ook houdt de opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen van apps.

Binnen deze software development stage in Kaapstad ga jij je bezighouden met het creëren van software voor meerdere creatieve maar technisch uitdagende projecten. Ook ondersteun je bij het implementeren van interactieve ervaringen waarbij je gebruik maakt van de laatste technologieën. De opdrachtgever heeft een breed aanbod van opdrachten dat zij aannemen, een ultieme kans om relevante werkervaring op te doen!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij die software developer waar onze opdrachtgever naar op zoek is en wil jij graag je stage in Kaapstad lopen? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Software development/ IT;
– Ervaring met relevante (software) programma’s;
– Motiverende en creatieve instelling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 tot 6 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature SP1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl