Marketingstage in Kaapstad bij groot eventbureau

Van zakelijke bijeenkomsten tot festivals en grote diners, dit grote eventbureau in Kaapstad regelt het en jij kan hier stage lopen! Gedurende deze marketing stage bij dit event bureau help je bij het opzetten van diverse soorten events die zijn afgestemd op de behoefte van de klant. Het kantoor is gelegen in het centrum van Kaapstad en het team heeft meer dan 10 jaar ervaring in de event-industrie. Een geschikte plek voor een student media en eventmanagement die op zoek is naar een uitdagende stageplaats in Kaapstad.

Locatie van deze marketing stage bij event bureau: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur:
Vanaf 4 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden binnen deze marketing stage bij dit event bureau:
Jij bent als assistent productie/event-manager nauw betrokken bij alle activiteiten van de sales manager en de marketing manager. Je wordt betrokken bij werkzaamheden die nodig zijn om een uniek event te creëren.

Functie eisen
Het bedrijft zoekt een stagiaire die zelfverzekerd is en altijd meedenkt. De student moet proactief zijn, moet graag met mensen omgaan en een echte teamplayer zijn. Omdat het bedrijf events organiseert door het hele land bestaat de kans dat je naar verschillende delen in Zuid-Afrika gaat voor events, het bedrijf zoekt iemand die hier voor open staat.

Geschikte studies:
Studenten Media en Event Management, Entertainment Management of Marketing (of een gerelateerde studie).

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature H3.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl