Toegepaste psychologie stage

Studeer jij Toegepaste Psychologie of Social Work? Wil jij graag stage lopen met cliënten die te maken hebben met een eetstoornis?


Wat wij bieden binnen deze toegepaste psychologie stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4 tot 10 maanden;
– Nauw samenwerken met een gespecialiseerd team;
– Een stageplek die plek biedt aan cliënten met een eetstoornis;
– Een werkplek op een prachtige locatie.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een organisatie die cliënten opvangt met een eetstoornis waaronder Anorexia Nervosa, Bulimia Nervosa en Binge Eating Disorder. De opdrachtgever werkt met zowel lokale als internationale cliënten en staat bekend om hun expertise op het gebied van eetstoornissen. Hun team bestaat onder andere uit ervaren psychologen, social workers, diëtisten en meer. De instelling is een grote villa welke is voorzien van een mooie tuin, zwembad, een sportruimte en uitzicht op de Tafelberg!

Binnen de functie van toegepaste psychologie stagiaire ga jij de eerste weken van je stage voornamelijk observeren, daarnaast zal je aanwezig zijn bij de maaltijd van de cliënten en houd je supervisie na de maaltijden. Na je eerste weken wordt je meer betrokken bij de cliënten, zij volgen allemaal hun eigen traject verdeeld in verschillende fases. Cliënten met ernstigs ondergewicht doen bijvoorbeeld in de fase individuele activiteiten/opdrachten waar jij bij assisteert. Cliënten in hun laatste fase van het programma zal je ondersteunen bij het opstellen van werkschema’s en activiteiten, ook zal je meegaan om te winkelen voor kleding en boodschappen met hen. Er worden groeps uitjes georganiseerd op zaterdagen waar je ook bij ondersteunt, vervolgens krijg je doordeweeks vrij om dit te compenseren. 

Lijkt het jou interessant om je stage te lopen bij deze organisatie? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Toegepaste Psychologie of Social Work;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Een zelfverzekerde houding is van belang;
– Affiniteit met een kwetsbare doelgroep is een pré.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature S13.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl