Marketing stage bij online reis- en city magazine

Wij zoeken een enthousiaste student met een passie voor online marketing, social media, reizen, cultuur en evenementen! Ben je goed op de hoogte van alle mogelijkheden van social media en de beste manieren om een online magazine via het web onder de aandacht van een zo groot mogelijk publiek te brengen en daarmee zoveel mogelijk rendement te genereren? Ben je een Facebooker, Twitteraar, Instagrammer en Pinterest pur sang? Dan is deze marketing stage bij een online magazine over Kaapstad waarschijnlijk iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing stage bij een online magazine:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Kantoor hartje centrum van Kaapstad;
– Stageplek bij een van de bekendste online reismagazines in Zuid-Afrika;
– Dynamische stage met veel afwisseling.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever zit midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 12 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt op het gebied van events, uitgaan, trends, sport, sociaal nieuws en toerisme in de stad.

Binnen deze marketing stage bij een online magazine is het je primaire taak om het lezerspubliek van de website te vergroten via allerlei social media platforms als Twitter, Facebook en andere social networks. Je houdt je bezig met het optimaliseren van de vindbaarheid van de website, en houdt nauwgezet bij hoe de resultaten van je marketingactiviteiten vorderen via wekelijkse updates. Daarnaast denk je mee hoe we als bedrijf financieel kunnen groeien en onze partners zo goed en resultaatgericht mogelijk kunnen positioneren in ons online magazine.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij de kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, events, journalistiek;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Passie voor Social Media én Kaapstad;
– Neemt initiatief en kan goed het overzicht behouden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl