Finance stage 

Heb jij een interesse in finance en marketing? Ben jij analytisch ingesteld? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven, lees snel verder!

Wat wij bieden binnen deze finance stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Een werkplek in de hippe wijk Gardens;
– Stage lopen bij een snelgroeiende start-up;
– Mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een autoverhuurbedrijf en met hun innovatieve aanpak zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste autoverhuurbedrijven in Kaapstad. Hierbij geven zij particulieren de mogelijkheid hun eigen auto te verhuren aan bijvoorbeeld toeristen. 

Binnen deze finance stage houd jij je bezig met het analyseren van statistieken vanuit de website. Je ondersteunt bij werkzaamheden zoals het terugbetalen van de borg welke klanten hebben  betaald en je behoudt het overzicht van huidige en toekomstige budgetten. Daarnaast sta je mensen te woord over de telefoon, hierbij spreek je mensen van over de hele wereld dus een goede beheersing van de Engelse taal is vereist. Als laatste ondersteun je bij administratieve/boekhoudkundige gerelateerde werkzaamheden indien nodig.

Ben jij de analytisch gedreven kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Volg je een studie richting Econometrie? Twijfel niet en reageer vandaag! 

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie bij voorkeur in de richting van Econometrie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Excel en beschikt over een laptop;
– Een ware teamplayer.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M27.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl