Marketing en Multi media stage

Heb jij een passie voor digitale media en online marketing? Ben jij analytisch ingesteld en ga jij nauwkeurig te werk? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven, lees snel verder!

Wat wij bieden binnen deze marketing multi media stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Werkplek in hartje centrum van Kaapstad;
– Het is een dynamische stage met veel afwisseling;
– Mogelijkheden voor een onderzoek.

Wat ga je doen?
Dit bedrijf is specialist op het gebied van digitale media dat merken en agentschappen met hun gewenste doelgroepen verbindt. Zij doen dit met behulp van de meest aantrekkelijke digitale mogelijkheden die er beschikbaar zijn en creativiteit staat hoog bij hen in het vaandel. 

Binnen deze marketing multi media stage ga jij je voornamelijk bezighouden met het uitwerken en coördineren van rapporten. Daarnaast bied je ondersteuning aan het Operations-team. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse campagne prestatierapporten. Hiervoor zal je meerdere bronnen raadplegen voor up to date informatie welke vervolgens verwerkt worden in de rapporten. Ook doe je dagelijkse kwaliteitscontroles van lopende campagnes voordat deze live gaan. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van deze procedures.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij de kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, Multimedia Design, Commerciële Economie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Analytisch inzicht en systematisch sterk;
– Interesse in digitale media en online marketing.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl