Marketing stage

Volg jij een studie richting marketing en lijkt het je leuk ervaring op te doen bij een snelgroeiende start-up in Zuid-Afrika? Dan is deze marketing stage in Kaapstad jou op het lijf geschreven!


Wat wij bieden voor deze marketing stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een snelgroeiend en dynamisch bedrijf;
– Een stageplek in het hippe Woodstock;
– Leuke activiteiten met je team.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een innovatieve start-up in de logistieke sector. Zij bieden een parcel pakketservice aan met meer dan 1300 punten door heel Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlanders en ze zijn in de afgelopen vijf jaar vooral ontzettend gegroeid met kantoren binnen Zuid-Afrika maar ook daarbuiten. Hun kantoor zit gevestigd in de hippe wijk Woodstock met een tafeltennis tafel!

Binnen deze functie van marketing stagiair ga jij je onder andere bezig houden met de Social Media. Daarnaast creƫer je content voor press releases, blogs maar ook campagnes. Je bedenkt nieuwe concepten met betrekking tot campagnes voor partners en je gaat je bovendien richten op SEO. Tenslotte kan je gevraagd worden onderzoek te doen naar nieuwe mogelijkheden wat betreft partners maar ook landen om naar uit te breiden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf stage lopen in Kaapstad bij deze innovatieve start-up? Twijfel en dan niet en reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie of sales;
Creatief ingesteld;
– Interesse in de E commerce industrie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M33.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl