Digital marketing stage bij zorginstelling

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van digitale marketing en je hierbij richten op de zorg? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze digital marketing stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Kantoor in de populaire wijk Sea Point;
– Een dynamische omgeving in de zorg;
– Stagevergoeding bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever zit gevestigd in de populaire wijk Sea Point. Zij bieden  een platform aan waarbij zij verzorgers koppelen aan mensen die verzorging nodig hebben. Zij opereren landelijk en richten zich hierbij op de doelgroep 65+. In Zuid-Afrika is het normaal dat de kinderen de zorg van hun ouders op zich nemen. Onze opdrachtgever biedt hierbij ondersteuning op het gebied van persoonlijke hygiëne, mobiliteit maar ook gezelschap.

Binnen de functie van digital marketing stagiaire ga jij je vooral bezighouden met onder andere het creëren van content. Je gaat verschillende blogs schrijven. Daarnaast onderhoud jij de Social Media en stel je de maandelijkse nieuwsbrief samen. Je werkt mee aan campagnes en je kijkt naar de mogelijkheden rondom SEO. Daarnaast kan je tenslotte gevraagd worden te ondersteunen met administratieve mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie en/of international business;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Interesse om in een zorg gerelateerde omgeving te werken;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M30.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl