Productie en procesoptimalisatie stage

Productie en procesoptimalisatie stage

Product en procesoptimalisatie stage

Zoek jij een stage met de focus op processen en productie? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze productie en procesoptimalisatie stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Betrokken worden bij het volledige productieproces;
– Een dynamische werkomgeving;
– Een stageplek met veel onderzoeksmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een ontwerpstudio welke ook kleurstoffen maken om kleding en stoffen te verven. Zij richten zich op wol en mohair, daarnaast ontwikkelen ze eigen producten zoals sjaals, sokken en vesten. Het gehele proces van ontwerpt tot productie en verkoop vindt plaats in hun studio in Kaapstad. De studio zit gevestigd op zo’n 15 minuten rijden vanaf het centrum van Kaapstad. 

Binnen de functie van productie en procesoptimalisatie stage ga jij je bezig houden met de optimalisatie van de huidige processen. Hierbij kijk je naar de huidige processen en hoe mogelijke (technologische) veranderingen de processen efficiënter kunnen laten verlopen. Hier is ook budget voor en mocht dit binnen je stageperiode vallen kan je dit ook daadwerkelijk implementeren. Daarnaast doe je onderzoek naar de mogelijkheden voor water, wat erg belangrijk is voor het verven van kleding en stoffen. Je kijkt naar de efficiency van het huidige water gebruik en bijvoorbeeld de mogelijkheid om het water te hergebruiken. Als laatste wordt er aandacht besteed aan het minimaliseren (en hergebruiken) van afval materialen, zeker de materialen welke kostbaar zijn. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van technische bedrijfskunde, logistiek of bedrijfseconomie;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Interesse in procesoptimalisatie;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature T1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Software development stage

Software development stage

Software development stage

Volg jij een opleiding richting software development en zou je graag meer ervaring op willen doen terwijl je in Kaapstad bent? Dan is dit een vacature voor jou!

Wat wij bieden binnen deze software development stage in Kaapstad:
– Een stageperiode van 4-6 maanden;
– Samenwerken met ervaren ontwerpers;
– Een kantoor in het centrum van Kaapstad;
– Uiteenlopende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een interactief ontwerpbureau waarbij ontwerpen, leren en een beleving centraal staat in al hun projecten. Zij ontwerpen interactieve exposities en hebben samen gewerkt met musea en aquariums over de hele wereld. Daarnaast ontwerpen zij digitale spellen met het oog op educatie, gezondheid en werkloosheid. Ook houdt de opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen van apps.

Binnen deze software development stage in Kaapstad ga jij je bezighouden met het creëren van software voor meerdere creatieve maar technisch uitdagende projecten. Ook ondersteun je bij het implementeren van interactieve ervaringen waarbij je gebruik maakt van de laatste technologieën. De opdrachtgever heeft een breed aanbod van opdrachten dat zij aannemen, een ultieme kans om relevante werkervaring op te doen!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij die software developer waar onze opdrachtgever naar op zoek is en wil jij graag je stage in Kaapstad lopen? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Software development/ IT;
– Ervaring met relevante (software) programma’s;
– Motiverende en creatieve instelling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 tot 6 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature SP1.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

IT back end development stage

IT back end development stage

IT en back-end development stage

Volg jij een studie richting IT en wil je graag jouw skills verder ontwikkelen bij een van de hardst groeiende bedrijven in Zuid-Afrika? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze IT back end development stage:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Een snelgroeiend dynamisch bedrijf;
– Een stageplek in het hippe Woodstock;
– Leuke activiteiten met je team.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een innovatieve start-up in de logistieke sector. Zij bieden een parcel pakketservice aan met meer dan 1300 punten door heel Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlanders en ze zijn in de afgelopen vijf jaar ontzettend gegroeid met kantoren door het hele land, daarnaast breiden ze nu ook uit naar andere landen in Afrika.

Binnen deze IT back end development stage ga jij nauw samenwerken met het IT-team. Je gaat je voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van hun back end systeem. Denk hierbij aan het optimaliseren van de huidige processen en het onderhouden van de database. Je hebt de mogelijkheid om het gehele proces mee te maken, van het eerste idee, het ontwikkelen en uiteindelijk testen en het lanceren. Daarnaast kan je ook gevraagd worden om medewerkers met technische problemen te ondersteunen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf stage lopen bij deze innovatieve start-up? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van IT of web development;
Nauwkeurig ingesteld;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature I2.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Supply chain stage

Supply chain stage

Supply Chain stage

Wil jij graag een stage lopen in de logistiek bij een bedrijf dat de afgelopen jaren onwijs is gegroeid? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden binnen deze supply chain stage:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Een stageplek binnen een logistiek/IT gefocuste omgeving;
– Een mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen;
– Een werkplek binnen een snelgroeiend bedrijf.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een bedrijf dat een platform heeft opgezet waarbij zij schoonmakers samenbrengen met huishoudens. Het bedrijf is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en is werkzaam in een groot deel van Zuid-Afrika. Met hun platform creëren zij duizenden banen en koppelen deze aan huishoudens door het hele land. In de toekomst willen ze uitbreiden naar onder andere tuinmannen en elektriciens en andere landen in Afrika.

Binnen deze supply chain stage onderhoud jij de vraag en aanbodzijde van hun diensten. Hierbij doe je onder andere onderzoek naar trends en verkoopcijfers. Daarnaast analyseer je de cijfers per provincie, gebied en zelfs postcode. Op basis hiervan doe je voorspellingen voor de komende tijd en je verwerkt dit in Excel bestanden. Je werkt hierbij nauw samen met de marketing en finance afdeling, je ondersteunt bij het bedenken over het verbeteren van de huidige processen en mogelijke nieuwe processen.  

Sluit deze vacature goed aan bij wat jij zoekt in je perfecte stage? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van logistiek, techniek en business;
– Uitstekende beheersing van Excel;
– Een passie voor alles omtrent logistieke/IT processen;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature L6.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl

Product design stage

Product design stage

Product design stage

Volg jij een studie richting product design en wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van meubilair? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze product design stage:
– Een stageperiode van 3 tot 6 maanden;
– Werk bij een snelgroeiend bedrijf;
– Ervaring opdoen bij een gespecialiseerde meubelmakerij ;
– Mogelijkheid tot eigen (creatieve) inbreng.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam als meubelmakerij. Vrijwel alle producten zijn custom made op verzoek van particuliere klanten en bedrijven, zij werken voornamelijk met hout maar combineren dit ook met materialen zoals staal en beton. Ze hebben meerdere winkels waaronder in de creatieve wijk Woodstock en ze beheren een eigen fabriek.

Binnen de functie van product designer ga jij je bezighouden met het gehele proces. Zo werk je bijvoorbeeld samen met de klanten om erachter te komen wat ze precies willen. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het ontwerp en doe je alle voorbereidingen met betrekking tot de productie in de fabriek. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan ook uit het renderen van ontwerpen en kijken wat er mogelijk is om meer ontwerpen te realiseren met andere materialen zoals keramiek, staal en beton.

Lijkt deze stage waarbij je design kunt combineren met creativiteit echt iets voor jou? Wacht dan niet langer en reageer vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/WO studie in de richting van Product Design;
– Beschikbaar voor minimaal 3 tot 6 maanden;
– Ervaring met het ontwerpen van meubilair is een pré;
– Uitstekende beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature P5. 

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl