Digital Marketing stage

Heb jij een passie voor digitale marketing? Lijkt het je te gek om stage te lopen bij een groot bedrijf met veel medewerkers? Dan is deze stage echt iets voor jou!


Wat wij bieden:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Divers takenpakket;
– Een mogelijkheid om te werken voor verschillende projecten/klanten;
– Ervaring opdoen bij een grote organisatie.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een investeringsbedrijf met verschillende bedrijven en ketens in Zuid-Afrika, denk hierbij aan een beautysalon, boutique hotel en een nachtclub. Binnen jouw stage zal jij voor een of meerdere bedrijven komen te werken. Het kantoor zit gevestigd in de populaire wijk Sea Point en ze werken met zo’n circa 30 collega’s op het hoofdkantoor.

Binnen de functie van digital marketing stagiaire ga jij je bezighouden met de ondersteuning van de ontwikkeling en uitvoering van multi-media campagnes voor verschillende evenementen en Social Media accounts. Denk hierbij aan het brainstormen en ontwerpproces, onderhouden van Social Media platforms en het implementeren van strategieën. Daarnaast zet je advertentie campagnes op, doe je bijvoorbeeld onderzoek naar concurrentie en de laatste trends en creëer je content, oftewel een veelzijdig takenpakket!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een creativiteit kandidaat die leergierig is ingesteld. Bij voorkeur heb je ervaring met Photoshop/Illustrator en/of InDesign en heb je interesse in fotografie! Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van (digital) marketing/communicatie/ events;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Ervaring met Photoshop/Illustrator en/of InDesign is een pré;
– Creatief ingesteld.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M31.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl