Marketing en travel stage

Wil jij stage lopen in de travel sector? Lijkt het je te gek om onderdeel te worden van een snel groeiende start-up? Dan is deze stage echt iets voor jou!


Wat wij bieden:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Werk nauw samen met de content manager;
– Een mogelijkheid om veel te leren over wat Afrika te bieden heeft;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende start-up.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een reisorganisatie met een innovatief concept waarbij reizigers de mogelijkheid om zelf hun eigen droom safari samen te stellen. Het is unieke, leuke en innovatieve manier van reizen en het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid! Hun team heeft veel ervaring met reizen, safari’s en uiteraard Afrika. Hun kantoor zit gevestigd in hartje centrum van Kaapstad!

Binnen de functie van travel en marketing stagiair ga jij je dagelijks bezig houden met het ondersteunen van de content manager. Hierbij zal je onderzoek gaan doen naar nieuwe accommodaties (lodges) en experience in Afrika om deze vervolgens toe te voegen aan de website. Je controleert of alle informatie nog up to date is, inclusief al het beeldmateriaal wat gebruikt wordt op de website. Je verwerkt nieuwe data met betrekking tot informatie en tarieven van de accommodaties en controleert of deze samen met de aangeboden trips en experiences nog van hoge standaard zijn.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een avontuurlijke kandidaat met een passie voor reizen en Afrika! Daarnaast zoeken zij een georganiseerde kandidaat met oog voor detail.  Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die aanpakker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!


Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van (digital) marketing/communicatie/ travel;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Oog voor detail en organisatorisch sterk;
– Interesse en passie voor reizen en Afrika.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M32.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl