Bram

Ik ben Bram en ben 32 jaar oud. Geboren en getogen in Noord-Brabant en daar mijn studies MER en Vastgoed en makelaardij afgerond. Aansluitend heb ik gewerkt als verhuurmakelaar in Rotterdam en Den Haag. Vervolgens hebben mijn vrouw en ik besloten om naar Kaapstad te verhuizen en dat heeft geleid tot mijn positie bij 4Exchange. Ik woon zelf in Vredehoek en geniet van alle diversiteit die Kaapstad te bieden heeft, de bergen, de oceaan, de wijnlanden en de stad zelf.

Wat kan je van Bram verwachten?
Binnen 4Exchange houd ik me bezig met het vinden van de best passende studentenkamer voor jou. Hierbij zal ik de beste opties geven op basis van jouw wensen, budget en de ligging ten op zichte van jouw stage. Wanneer je in Kaapstad bent ben ik ook de aangewezen persoon voor alle vragen of opmerkingen over de accommodatie, autohuur en sporten.

Waarom 4Exchange?
Aangezien 4Exchange is bedacht door een student voor andere studenten zijn we volledig gericht op wat studenten verwachten, willen en zoeken. Vanaf het begin is 4Exchange gefocused op duurzame relaties welke elkaar steeds hebben verbeterd waardoor de kwaliteit gegarandeerd wordt. Dit is zowel op basis van stagebedrijven, accommodaties en activiteiten. Daarnaast verzorgt 4Exchange ook een belevenis rondom de stage door het verzorgen van activiteiten, een welkomst party en weekend-trips. Hierdoor leer je meer kennen van Zuid-Afrika en kom je op plekken waar wij zelf ook heen gaan. 4Exchange is ook nog een grote support voor al onze studenten. Met een 24/7 noodtelefoon, hoge mate van toegankelijkheid en de flexibiliteit om snel te handelen staan we voor je klaar.

Leukste aan je werk bij 4Exchange?
Het mooiste aan mijn werk is het verzorgen van een onvergetelijke tijd voor studenten in Kaapstad! Uit ervaring weet ik hoe het studentenleven in Kaapstad is en dat gun ik iedereen.

Must do voor studenten in Kaapstad:
De absolute must-do voor studenten is het optimaal gebruik maken van de diversiteit in en rond Kaapstad. Gebruik dit om jezelf te ontdekken in een nieuwe omgeving zodat je dit in de verdere toekomst kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Kaapstad laat zien waar je blij mee moet zijn, wat je kunt bereiken en wat voor leven je zelf wilt leiden!

 

Bram Housing Manager


Neem een kijkje bij onze accomodaties!