André

Ik ben André, onderdeel van Team 4exchange, en ik ben momenteel woonachtig in Table View. Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika en aan het eind van mijn tienerjaren ben ik met mijn familie naar Nederland verhuist. Daar heb ik ongeveer 10 jaar lang gewoond om uiteindelijk toch weer terug te verhuizen naar het prachtige Kaapstad.  

Wat kan je van mij verwachten?
Ik ben binnen Team 4exchange werkzaam in de functie van Maintenance Manager. Dit betekent dat ik mij bezig houdt met het onderhoudt van de accommodatie gebouwen en appartementen. Mocht er iets stuk of defect zijn dan is het aan mij om te kijken wat de oorzaak is en dit zo snel mogelijk voor de studenten op te lossen. 

Waarom 4Exchange?
Ik ben van mening dat het voor elke student een onvergetelijke ervaring is om je stage in Kaapstad te doen.  Je hebt de mogelijkheid om veel andere (internationale) studenten te ontmoeten en je kennis te verrijken. Ik ken 4Exchange al langere tijd en met hun jaren ervaring en de groei die zij hebben doorgemaakt is er geen betere, veiligere en leukere organisatie om je stageperiode bij te regelen.

Leukste aan je werk bij 4Exchange?
Ik draag een steentje bij aan een goede ervaring van de studenten tijdens hun verblijf in Kaapstad. Mijn doel is om zo snel mogelijk weer een lach te kunnen toveren op het gezicht van mijn klant, in dit geval de studenten van 4Exchange. 

Must do voor studenten in Kaapstad:
Probeer zoveel mogelijk van Kaapstad en omstreken te zien tijdens je verblijf hier. Er is veel aanbod op het gebied van uitgaan voor studenten maar vergeet vooral niet de prachtige natuur die Kaapstad te bieden heeft. Maak roadtrips met je medestudenten en vergeet vooral de wijnlanden niet mee te nemen!

 

Maintenance Manager 

 

Neem een kijkje bij onze 4exchange accomodaties!