Tara

Ik ben Tara en ik woon in Blouberg samen met vriend en hond! In 2012 heb ik stage gelopen via 4Exchange en niet alleen verliefd geworden op mijn vriend maar ook op Zuid-Afrika. Na het afronden van mijn studie Leisure Management in Amsterdam en een mooie rondreis besloten wij onze droom achterna te gaan en te verhuizen naar Kaapstad. Begin 2018 ben ik hier permanent naar toe verhuisd en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Wat kan je van Tara verwachten?
Ik ben werkzaam in de functie van Leisuremanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de (online) marketing van 4Exchange en het organiseren van de activiteiten en weekendentrips. Zo starten wij elk semester met een Welcome Party waarbij de studenten de gelegenheid hebben elkaar maar ook ons beter te leren kennen. Daarnaast bieden wij elke maand een super toffe weekendtrip aan naar onder andere Hermanus, Kruger Park en een Survival Experience!

Waarom 4Exchange?
4Exchange heeft mij in 2012 een geweldige tijd bezorgd en ik draag graag mijn steentje bij om dit voor andere studenten ook een onvergetelijke tijd te maken! 4Exchange heeft door haar jarenlange ervaring een groot bestand met de beste stageplekken. Daarnaast bieden wij meerdere accommodatie mogelijkheden op ideale locaties en toffe trips waarbij alles voor je wordt geregeld! Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken en ons kantoor zit midden in het centrum van Kaapstad gevestigd. De deur hier staat altijd open voor al jouw vragen, opmerkingen of als je gewoon even wil komen kletsen! 

Leukste aan je werk bij 4Exchange?
De afwisseling, creativiteit en de studenten. Geen dag is hetzelfde en tijdens de trips heb ik de mogelijkheid de studenten goed te leren kennen, wat altijd erg gezellig is.

Must do voor studenten in Kaapstad:
Schrijf je in voor in ieder geval drie van onze weekenden om zoveel mogelijk van Zuid-Afrika te kunnen zien samen met jouw medestudenten! Gebruik je overige weekenden om te genieten van de zon op de prachtige stranden. Ga de natuur ontdekken tijdens een van de vele hikes die Kaapstad te bieden heeft en ontspan tijdens een winetasting en cheese platter op een van de fantastische winefarms!

 

Tara Leisure Manager


Neem een kijkje bij onze weekend trips!