Bjorn

Ik ben Bjorn, 28 jaar oud en geboren en getogen in Zuid-Afrika. Ik woon samen met mijn vriendin in de stad en ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als Ranger in onder andere Kruger Park en als Tour Guide. Daarnaast beschik ik over mijn eigen bus om tours en dagtrips mee te doen.

Wat kan je van Bjorn verwachten?
Binnen 4Exchange houd ik mij bezig met het ophalen van de studenten van het vliegveld. Hierbij ben ik het eerste contact wat zij hebben bij aankomst. Ik vang hen op, stel ze gerust en overhandig hen ons welkomstpakket. Hierin zit alle informatie die zij nodig hebben inclusief een lokale simkaart. Ik beantwoord de vragen die zij hebben bij aankomst en verwelkom hen bij hun accommodatie. Daarnaast werk ik als Tour Guide voor alle weekend getaways, dagtrips en andere leuke activiteiten. Dit wordt georganiseerd via onze partner Cape Town Rocks. 

Waarom 4Exchange?
Het is een platform speciaal georganiseerd voor internationale studenten die stage komen lopen in Kaapstad. 4exchange biedt een totaalpakket aan waarbij ze aan alles voor je denken, erg handig zeker als je niet bekend met Kaapstad of Zuid-Afrika. Daarnaast heeft 4exchange veel aan te bieden in samenwerking met Cape Town Rocks wat betreft weekenden, trips en activiteiten met korting!

Leukste aan je werk bij 4Exchange?
Het ontmoeten en het contact met de studenten. Gezien ik de eerste persoon ben die zij ontmoeten bij aankomst bouw ik doorgaans snel een goede band met hen op. Ik breng veel tijd met hen door en ben altijd in voor gezelligheid! De studenten kunnen gebruik maken van mijn services als ze een driver nodig hebben om naar de Winelands te rijden of bijvoorbeeld een festival maar ook voor unieke activiteiten die ik organiseer. 

Must do voor studenten in Kaapstad:
Ga mee met onze tours die wij organiseren met 4exchange and Cape Town Rocks! Daarnaast hoort een hike op de Tafelberg zeker bij je tijd in Kaapstad. Het uitgaansleven is een aanrader maar dan in Stellenbosch, hier komen ontzettend veel studenten dankzij de Universiteit die daar gevestigd zit! 

 

Bjorn Driver en Tourguide


Neem een kijkje bij onze activiteiten!