Korting op Nomad Tours met 4exchange

Wanneer je na je stage, cursus of vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika wilt gaan reizen, dan hebben wij leuke mogelijkheden voor je. Met tour-organisatie Nomad Tours hebben wij prijsafspraken waardoor je als student van 4exchange goedkoper door Afrika kan reizen.

Nomad Tours
Deze overland touroperator biedt de mooiste, avontuurlijke reizen, waarmee je heel Zuidelijk Afrika kan verkennen. Neem voordat je een Nomad tour boekt contact met ons op, dan ontvang je 10% korting op je reis.

Enkele populaire tours van Nomad zijn:

  • 20 dagen van Kaapstad naar de Victoria Falls:
    Tijdens The Cape to Vic Falls Overland Tour leg je een van de meest bijzondere routes in Zuidelijk Afrika af. Vanuit Kaapstad vertrek je in noordelijke richting naar Namibië, waarna je via Botswana de Victoria Falls in Zimbabwe bezoekt.
  • 7 dagen Namibia Desert Explorer:
    Tijdens de Desert Explorer Overland Tour verken je de mooiste delen van het Namibische woestijnlandschap. Na een bezoek aan de Cederberg regio en de Orange River beloont de tour je met diverse hoogtepunten in Namibie, zoals de Fish River Canyon, Sossusvlei (omringd door de bekende rode duinen), het Naukluft National Park en Swakopmund.
  • 20 dagen South African Explorer:
    Deze tour laat je de absolute hoogtepunten van het gevarieerde Zuid-Afrikaanse landschap zien. De tour begint met de wijnroute van Stellenbosch en Franschhoek, en via Oudtshoorn met zijn grotten vervolgt de tocht langs de Garden Route. Na Lesotho en het Drakensgebergte zet de tour koers uit naar de wildparken Hluhluwe en het Kruger National Park, om na de Panorama Route te eindigen in Johannesburg.

Maar, er zijn natuurlijk veel meer avontuurlijke Nomad Tours. Zo kun je naar Mozambique, zijn er prachtige tours door Malawi, Kenia en bijvoorbeeld Tanzania. Neem contact met op ons voor meer informatie of bekijk hier alle tours van Nomad.

Andere touroperators waar je via 4exchange korting krijgt vind je hier

Nomad Tours Cape to Vic Falls: