4EXCHANGE ACTIVITEITEN IN ZUID-AFRIKA

Je verblijf in Zuid-Afrika is zonder meer een once in a lifetime experience. Logisch dat je als belangrijk deel van deze ervaring zoveel mogelijk van het prachtige land wil zien. Wij organiseren regelmatig betaalbare activiteiten en uitstapjes naar de mooiste plekken in Zuid-Afrika. Tijdens onze activiteiten maak je niet alleen kennis met Zuid-Afrika maar ook met andere 4exchange studenten en vrijwilligers.

4exchange Hermanus weekend

Hermanus is de ideale plek voor het spotten van walvissen (in het seizoen), het duiken met haaien en een goed welkomstfeestje. Je leert je mede-studenten kennen en je ziet ook het prachtige achterland van Kaapstad. Tijdens dit weekend kun je kiezen uit een aantal bijzondere activiteiten, waaronder whale watching en shark cage diving, maar ook quad rijden en paardrijden staan op het programma. Bekijk hier foto’s van dit weekend.

4exchange Cederberg weekend

Dit avontuurlijke Cederberg weekend is ongetwijfeld een van de 4exchange activiteiten die je niet wil missen. We overnachten in the middle of nowhere bij de Afrikaanse gastheer en gastvrouw Gerrit en Chantal, die ons ’s avonds authentieke Afrikaanse ‘kos’ serveren. Overdag is er de broodnodige cultuur in de vorm van San Rock Art, een gezonde dosis avontuur tijdens de (pittige) Wolfberg Arch Hike, en de welverdiende ontspanning na afloop aan het zwembad en het natuurlijke waterparadijs (Maalgat). Tijdens dit weekend reizen we met een Nomad Adventure Truck dwars door het extreme landschap van Cederberg. Bekijk hier foto’s van dit weekend