Marketing en sales stage

Heb jij een passie voor mode en accessoires? Volg jij een studie in marketing? Dan is deze marketing en sales stage echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing en sales stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiend modemerk;
– Veel mogelijkheid tot eigen inbreng;
– Samenwerken met een succesvolle ondernemer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een young en dynamisch bedrijf die op zoek is naar een energieke en enthousiaste stagiaire. Momenteel focussen zij zich op het ontwerpen en maken van leren tassen. Zij zijn ook bezig met het uitbreiden van hun collectie naar andere producten zoals meubels en accessoires. Daarmee willen zij zich gaan richten op de internationale markt op korte termijn.

Binnen deze marketing en sales stage houdt jij je bezig met Social Media, ondersteun je met zowel digitale als fysieke marketing campagnes en onderhoudt jij het (online) contact met klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de online orders die binnenkomen en de verkopen in de winkels. Naast deze werkzaamheden zal jij een onderzoek verrichten naar nieuwe (internationale) markten en analyseer je de verkoop van de huidige producten.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en energieke stagiaire die van aanpakken weet. Heb jij een voorliefde voor mode en accessoires? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, communicatie, international business;
– Ervaring met Social Media is een pré;
– Een passie voor mode en accessoires;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M20.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl