Marketing en business development stage

Heb jij een passie voor digitale marketing en ben jij geïnteresseerd in app development? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing en business development:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden;
– Ervaring opdoen bij een snel groeiende start-up;
– Veel mogelijkheid tot eigen inbreng;
– Samenwerken met een succesvolle ondernemer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever ontwikkelt apps voor verschillende klanten. Je komt samen te werken met onder andere strategisten, ontwerpers en verkopers om samen met dit team geweldige resultaten te boeken op hun projecten. Ze zitten gevestigd in de creatieve wijk Woodstock en werken met grote internationals samen. Ze doen veel leuke dingen met het team. Je kan je talenten laten zien op de pingpong tafel en je collega’s beter leren kennen tijdens hun uitjes.

Binnen deze marketing en business development stage ga jij je bezig houden met het uitvoeren van een markt, concurrentie en consumenten onderzoek. Hierbij ondersteun je bij het gehele proces, waar is een bedrijf naar op zoek, wat zijn de mogelijkheden en wat bestaat er al op dit gebied/ deze markt. Daarnaast ondersteun je bij het creëren van content voor de mogelijke apps en het uitvoeren van de marketing strategie. Je houdt je bezig met Social Media, blogs en online platforms hoewel je voornaamste taak het creëren van naamsbekendheid online is.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste kandidaat die het leuk vindt om in een creatieve omgeving te werken met zowel internationale klanten als collega’s.

Klinkt deze stage jou als muziek in de oren? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van (digitale)marketing;
– Een passie voor content creatie;
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M10.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl