Social Media en Marketing

Heb jij een passie voor Social Media en marketing en werk je graag in een creatieve omgeving? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Wat wij bieden:
– Een stageperiode van 4 tot 6 maanden;
– Samenwerken met ervaren en creatief team;
– Een werkplek in het hippe Woodstock;
– Uiteenlopende werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is van origine een product design bedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf wat klanten helpt op het gebied van 3D design, experiences, branding en retail design. Zo hebben zij eerder een mobiele bar en verschillende displays in de retail ontworpen. Creativiteit is een belangrijk aspect van dit bedrijf en hun kantoor zit gevestigd in de hippe wijk Woodstock.

Binnen de functie van social media en marketing stagiaire ga jij je dagelijks bezighouden met het creëren van content. Denk hierbij aan content voor de website, maar ook voor Social Media. Je onderhoudt de kanalen op platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Je houdt de laatste trends in de gaten en organiseert online competities dit allemaal om meer volgers/ bezoekers te genereren. Hierbij is het belangrijk dat je bekend met met bovenstaande social media platforms, en je de Engelse taal goed beheerst. Ervaring met InDesign is een pré.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die social media marketeer waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van Marketing, Social Media, Communicatie;
– Ervaring met verschillende social media platforms;
– Creatieve instelling;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M34.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl
Website opdrachtgever: https://dqna.com