Marketingstage bij groot eventbureau in Kaapstad

Marketingstage bij groot eventbureau in Kaapstad

Marketingstage in Kaapstad bij groot eventbureau

Van zakelijke bijeenkomsten tot festivals en grote diners, dit grote eventbureau in Kaapstad regelt het en jij kan hier stage lopen! Gedurende deze marketing stage bij dit event bureau help je bij het opzetten van diverse soorten events die zijn afgestemd op de behoefte van de klant. Het kantoor is gelegen in het centrum van Kaapstad en het team heeft meer dan 10 jaar ervaring in de event-industrie. Een geschikte plek voor een student media en eventmanagement die op zoek is naar een uitdagende stageplaats in Kaapstad.

Locatie van deze marketing stage bij event bureau: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door
Gevraagde tijdsduur:
Vanaf 4 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden binnen deze marketing stage bij dit event bureau:
Jij bent als assistent productie/event-manager nauw betrokken bij alle activiteiten van de sales manager en de marketing manager. Je wordt betrokken bij werkzaamheden die nodig zijn om een uniek event te creëren.

Functie eisen
Het bedrijft zoekt een stagiaire die zelfverzekerd is en altijd meedenkt. De student moet proactief zijn, moet graag met mensen omgaan en een echte teamplayer zijn. Omdat het bedrijf events organiseert door het hele land bestaat de kans dat je naar verschillende delen in Zuid-Afrika gaat voor events, het bedrijf zoekt iemand die hier voor open staat.

Geschikte studies:
Studenten Media en Event Management, Entertainment Management of Marketing (of een gerelateerde studie).

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature H3.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Stage IT / Webdevelopmentstage

Stage IT / Webdevelopmentstage

IT/ webdevelopment stage

Ben jij een expert in het beheren van systemen? Is de IT wereld echt jouw ding? Dan is deze stage perfect voor jou, lees gauw verder!

Wat wij bieden binnen deze IT web development stage:
– Een stage voor minimaal 4 maanden;
– Een werkplek in het prachtige Kaapstad;
– Een IT stage binnen de toeristische sector;
– Een stagevergoeding.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is werkzaam binnen de toeristische sector en zit gevestigd in een nieuw bedrijvenpark net buiten Kaapstad. Zij bieden tours en safari’s aan door meerdere Afrikaanse landen! Je komt te werken in een gezellig team bij een organisatie welke al lang bestaat. 

Binnen deze IT web development stage zal jij je dagelijks bezig houden met onder andere het verbeteren van bestaande systemen en het ontwikkelen van nieuwe systemen en websites. Als onderdeel van je werkzaamheden zal je ook onderzoek doen naar nieuwe technologieën en trends op het vakgebied van concurrerende markten.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die expert in het beheren van systemen waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van IT/Webdevelopment;
– Beschikbaar voor minimaal 4 tot 6 maanden;
– Ervaring met systeembeheer en bij voorkeur het ontwikkelen hiervan;
– Oog voor detail en nauwkeurigheid.

Solliciteren:
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature SP11. 

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Marketingstage bij modelabel van lederen accessoires

Marketingstage bij modelabel van lederen accessoires

Marketingstage in Kaapstad bij modelabel met lederen accessoires

Lijkt het je als marketing student wat om stage te lopen bij een lokaal modelabel in Kaapstad? Dit frisse, jonge bedrijf ontwerpt voornamelijk leren tassen en accessoires. Hun producten worden bij meer dan 70 winkels in Zuid-Afrika en Namibie verkocht.

Locatie van deze marketing stage bij een mode label: Kaapstad
Beschikbare periodes: Hele jaar door 
Gevraagde tijdsduur:
Vanaf 4 maanden
Aantal stageplaatsen: 2
Kosten: Eenmalig 450,- euro, ongeacht de periode dat je blijft.

Mogelijke werkzaamheden bij deze marketing stage bij dit mode label:
Het bedrijf is op zoek naar een marketing student die helpt bij alle marketing rondom de producten/het merk. Jij houdt je bezig met de website, helpt bij schrijven van nieuwsbrieven, houdt de social media pagina’s up to date en denkt natuurlijk mee bij het opzetten van nieuwe marketing strategieën.

Functie eisen
Het bedrijf is op zoek naar een creatieve student met gevoel voor mode en styling. Iemand die oog heeft voor detail en goed kan werken met photoshop. Iemand die vertrouwd is met online magazines, nieuwsbrieven en webshops. Belangrijke eisen: je Engels is goed (zowe schriftelijk als mondeling), ervaring met photoshop (of een soortgelijk programma). Daarnaast ben je onafhankelijk, creatief, stressbestendig, ambitieus, voel je je verantwoordelijk en ben je gepassioneerd.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: 0027 (0)21 4612388
E-mail: info@4exchange.nl

Marketingstage bij online reis- en city magazine

Marketingstage bij online reis- en city magazine

Marketing stage bij online reis- en city magazine

Wij zoeken een enthousiaste student met een passie voor online marketing, social media, reizen, cultuur en evenementen! Ben je goed op de hoogte van alle mogelijkheden van social media en de beste manieren om een online magazine via het web onder de aandacht van een zo groot mogelijk publiek te brengen en daarmee zoveel mogelijk rendement te genereren? Ben je een Facebooker, Twitteraar, Instagrammer en Pinterest pur sang? Dan is deze marketing stage bij een online magazine over Kaapstad waarschijnlijk iets voor jou!

Wat wij bieden binnen deze marketing stage bij een online magazine:
– Een stageperiode van 5 tot 6 maanden;
– Kantoor hartje centrum van Kaapstad;
– Stageplek bij een van de bekendste online reismagazines in Zuid-Afrika;
– Dynamische stage met veel afwisseling.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever zit midden in hartje Kaapstad, waar ongeveer 12 overwegend jonge mensen met veel passie werken aan de verslaggeving van al het leuks, nieuws en bijzonders dat in Kaapstad gebeurt op het gebied van events, uitgaan, trends, sport, sociaal nieuws en toerisme in de stad.

Binnen deze marketing stage bij een online magazine is het je primaire taak om het lezerspubliek van de website te vergroten via allerlei social media platforms als Twitter, Facebook en andere social networks. Je houdt je bezig met het optimaliseren van de vindbaarheid van de website, en houdt nauwgezet bij hoe de resultaten van je marketingactiviteiten vorderen via wekelijkse updates. Daarnaast denk je mee hoe we als bedrijf financieel kunnen groeien en onze partners zo goed en resultaatgericht mogelijk kunnen positioneren in ons online magazine.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij de kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Reageer dan vandaag nog!

Wat wij zoeken:
– HBO/ WO studie in de richting van marketing, events, journalistiek;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
– Passie voor Social Media én Kaapstad;
– Neemt initiatief en kan goed het overzicht behouden.

Solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan direct onder vermelding van vacature M7.

Telefoon: +27 (0)65 8719815
E-mail: info@4exchange.nl